• Gratis levering
  • 24- uurs levering
  • Achteraf betalen
Image Alt
  >  Verzending en levertijd

Alle bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16.00 uur worden dezelfde dag nog verwerkt en verstuurd.

Verzending en levertijd

Bij HappyBear Diapers vinden we het belangrijk dat onze bestellingen op een duurzame manier bezorgd worden. Daarom verzenden wij onze pakketjes via Fietskoeriers.nl en DPD. Fietskoeriers is de meest duurzame en servicegerichte pakketbezorger van Nederland! Fietskoeriers bezorgt nog niet overal in Nederland. Het kan daarom zijn dat Fietskoeriers niet zelf, maar dat onze partner DPD jouw pakket komt bezorgen. In het track & trace bericht dat wij je sturen staat vermeld of wij je pakket zelf op de fiets komen bezorgen of dat één van onze partners dat doet.

Je kunt je bestelling ook afhalen bij ons op kantoor in Hengelo. Na het plaatsen van je bestelling nemen wij contact met je op.

Levertijden Nederland

De levertijd in Nederland is over het algemeen binnen 24 uur. Onze bestellingen worden ook bezorgt op zaterdag. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een zending vertraging oploopt door drukte bij de koerier. Je kunt de verzendstatus volgen via de track & trace die je ontvangt.

Levertijden buitenland

De levertijd voor België en Duitsland is normaal gesproken binnen 48 uur, voor bepaalde gebieden in Wallonië (België) kan het 72-uurs levering zijn.

Indien een bestelling naar het buitenland wordt verzonden, dan zijn de levertijden afhankelijk van de bestemming. Vanaf het moment dat de bestelling verzonden is kan het 2 tot 5 werkdagen duren voordat uw bestelling wordt bezorgd. Voor landen buiten Europa kan de levertijd langer zijn door vertraging bij de douane tijdens de invoer van uw pakket.

Geen Verzendkosten*

Nederland
Wij versturen onze bestellingen binnen Nederland gratis vanaf €10,00. Voor bestellingen onder de €10,00 rekening wij een bijdrage in de verzendkosten van €2,99 per bestelling.

België / Duitsland
De verzendkosten voor bestellingen naar België en Duitsland zijn €4,99 en boven de €50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

EU1 – landen
De verzendkosten voor landen die onder de EU1 zone zijn €5,99 of €6,99. Dit zijn de volgende landen: Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Overige EU landen en rest van de wereld
De verzendkosten voor landen die onder de EU2 zone vallen zijn €21,99. HappyBear Diapers verzend wereldwijd! Woon je buiten Europa? Dan is dat geen probleem. De verzendkosten zijn dan wel €29,99.