• Gratis levering
  • 24- uurs levering
  • Achteraf betalen
  • Winkelmand is leeg.
Image Alt
  >  Over ons

Over ons

Lokaal geproduceerd

Ons doel is om in de toekomst alle producten van HappyBear lokaal te gaan produceren. Elk onderdeel van de wasbare luier komt dan van een lokale leverancier. Zo houden we productie en arbeid transparant. We staan in direct contact met onze lokale partners zodat we die goede kwaliteit kunnen blijven garanderen. 

Ben jíj je bewust van de opties die we hebben om duurzamer en milieuvriendelijker te worden? Wij dragen onze verantwoordelijkheid, jij ook? 

We zorgen dat onze wasbare luier niet meer kost dan een gemiddelde andere wasbare luier uit een ander land. Jij betaalt niet de prijs voor verduurzaming. Maar met onze wasbare luiers draag je wel bij aan een betere wereld voor de toekomstige generaties.

Wasbare luiers moeten weer ‘normaal’ worden

Ons doel? Bewustheid creëren! Bewustheid creëren dat wasbare luiers het ‘nieuwe normaal’ is in een wereld waarbij we rekening houden met milieu en natuur. Waarbij we rekening houden met de volgende generaties, juist omdat het over kleine kinderen gaat. Zij zijn de toekomst en wij dragen daaraan bij. 

Iedereen verdient een kans

Wij geven mensen een kans om zich een volwaardig medewerker te voelen. Of het nou gaat om iemand met autisme, een lichamelijk beperking of iemand die de taal niet beheerst. Wij kijken naar talenten en waar wij ze een plek kunnen bieden in ons bedrijf.

Met liefde en
zorg gemaakt

In de textielstad van Nederland worden straks steeds meer van onze producten door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt met alle liefde en zorg gemaakt. Op deze manier steunen wij de lokale economie, krijgen wij grip op de arbeidsomstandigheden en reizen onze producten niet de hele wereld over.

startersprijs midden twente

Een betere wereld begint bij ons allemaal

Elke keuze die je maakt bepaalt voor een deel hoe je toekomst eruit gaat zien. Dus ook de toekomst en het milieu van jouw kinderen. Met onze duurzame productie kiezen we voor een betere toekomst. Steeds meer ouders kiezen voor HappyBear en daarmee wordt onze impact steeds groter, of beter gezegd, kleiner.

We gebruiken duurzame materialen zoals bamboe, katoen en hennep

Je zorgt voor minder afval met wasbare luiers

Je bent goedkoper uit met wasbare luiers

Onze producten worden zoveel mogelijk lokaal geproduceerd

We gebruiken natuurlijke producten

Social Enterprise NL

Social Enterprise NL Impact first! Daar draait het bij ons om. Daarom zijn wij aangesloten bij Social Enterprise NL.

Luiers met een goed verhaal

Goed voor jouw baby, goed voor het milieu én goed voor de toekomst.