Home > Over HappyBear

Over HappyBear

Goed voor je baby én goed voor de toekomst

Jij en je baby komen bij ons op de eerste plaats.
Daarom zijn de wasbare luiers van HappyBear makkelijk in gebruik en comfortabel voor je baby.

Met onze duurzame luiers maken we bovendien samen de toekomst een stukje beter. Want jouw kindje ís de toekomst.

Makkelijk voor jou

Wasbare luiers ingewikkeld? Helemaal niet. Dankzij de eenvoudige sluiting verschoon je je baby in enkele seconden. Met de drukknopen aan de voorkant verstel je de maat, waardoor je de luier kunt gebruiken vanaf de geboorte totdat je kindje zindelijk is. Je hebt dus nooit meer nieuwe luiers nodig. Dat scheelt weer in tijd en kosten.

Goed voor je baby

Rode billetjes? Niet als het aan ons ligt. Met HappyBear Diapers heeft je kindje minder kans op allergische reacties. Ze zijn namelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboe en hennep. Door de zachte binnenkant en absorberende binnenvoering voelt de luier heerlijk aan voor de huid van jouw baby. Omdat mooier altijd leuker is, hebben de wasbare luiers van HappyBear bovendien de mooiste unieke printjes.

Goed voor de toekomst

Met onze duurzame materialen en natuurlijke producten gaan we voor een betere toekomst. Steeds meer ouders kiezen voor HappyBear Diapers en daarmee wordt onze impact steeds groter, of beter gezegd: kleiner! Hoe fijn zou het zijn als wasbare luiers het nieuwe normaal zijn in een wereld waar we rekening houden met het milieu en de natuur?

We zorgen dat onze wasbare luier niet meer kost dan nodig is. Jij betaalt niet de prijs voor verduurzaming. Maar met onze wasbare luiers draag je wel bij aan een betere wereld voor jouw kindje en toekomstige generaties.

HappyBear - Together we can change the world.

Een betere wereld begint bij ons allemaal

Elke keuze die je maakt bepaalt voor een deel hoe je toekomst eruit gaat zien. Dus ook de toekomst en het milieu van jouw kinderen. Met onze duurzame productie kiezen we voor een betere toekomst. Steeds meer ouders kiezen voor HappyBear en daarmee wordt onze impact steeds groter, of beter gezegd, kleiner.

Wasbare luiers, waarom zou je?

 • Wasbare luiers geven minder kans op allergische reacties, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen, bamboe en hennep
 • De HappyBear luiers zijn van hoge kwaliteit
 • Wasbare luiers produceren minder restafval (265 kg)
 • Wasbare luiers genereren minder CO2-uitstoot (49%)
 • Kinderen die wasbare luiers gebruiken zijn eerder zindelijk
 • Wasbare luiers zijn goedkoper dan wegwerpluiers (gemiddeld €1.000 over de hele luierperiode)
 • De HappyBear Diapers hebben de mooiste unieke printjes
 • Social Enterprise NL

  Social Enterprise NL Impact first! Daar draait het bij ons om. Daarom zijn wij aangesloten bij Social Enterprise NL.

  Luiers met een goed verhaal

  Goed voor jouw baby, goed voor het milieu én goed voor de toekomst.