Home > Betaalmethoden

Betaalmethoden

Alle pagina’s van HappyBear Diapers zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden. Het is onmogelijk voor derden om je (betaal)gegevens te zien. Je betaling verloopt beveiligd via onze betalingsprovider Mollie en Shopify Payments. Bij het plaatsen van je bestelling wordt gegarandeerd veilig omgegaan met je persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt en alle informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd, waardoor de informatie niet leesbaar is voor derden.

Wij hebben de volgende betaalmogelijkheden.

iDeal
iDeal is geschikt voor Nederlandse klanten. Met iDEAL kun je veilig online afrekenen bij je eigen bank door middel van internetbankieren. Internetbankieren met iDEAL is mogelijk met bijna alle Nederlandse banken.

Achteraf betalen
Achteraf betalen bij HappyBear is kosteloos. Afhankelijk van je voorkeur of het land waar je woont kun je kiezen voor Klarna achteraf betalen. Zij voeren voor HappyBear Diapers het volledige achteraf betaalproces uit. Je hebt een betaaltermijn van 14 dagen. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Heb je vragen over je betaling, dan kun je met hen contact opnemen. Heb je vragen over retouren of over je bestelling, neem dan contact op met HappyBear Diapers.

in3 - Betaal in 3 delen, 0% rente
Met in3 van Pay betaal je gemakkelijk en gratis in 3 termijnen voor je bestelling. Zonder rente en BKR registratie! Om te kunnen betalen via in3 bedraagt je bestelling minimaal €100,- en maximaal €3000,- exclusief btw. Bij het bestellen betaal je alvast het eerste deel

Hoe werkt gespreid betalen met in3?

Stap 1: Kies tijdens je betaalproces voor de betaalmethode in3

Stap 2: in3 voert een gegevenscontrole uit, hier hoef jij verder niets voor te doen

Stap 3: Alles in akkoord? Dan betaal je het eerste gedeelte tijdens het afronden van je bestelling. Na je eerste betaling versturen we je bestelling.

Stap 4: Na 30 dagen ontvang je automatisch een iDeal link van in3 om het tweede deel over te maken.

Stap 5: Na 60 dagen ontvang je automatisch een iDeal link van in3 om het laatste deel over te maken.

De belangrijkste voorwaarden voor het gebruik van in3 door consumenten

 • in3 kan gebruikt worden voor bestellingen met een waarde tussen de €100,- en €3000,- exclusief btw.
 • Wanneer je kiest voor in3 ga je akkoord met het direct uitvoeren van de overeenkomst
 • in3 laat je weten of de aanvraag goedgekeurd is
 • Bij afwijzing door in3 ben je zelf verantwoordelijk om een andere betalingsmethode te vinden wanneer je de aankoop wil doorzetten
 • Wanneer je de aankoopprijs toch in één keer wil voldoen en de aanvraag al is goedgekeurd kun je het gehele (rest)bedrag direct voldoen aan in3. Je overeenkomst met in3 eindigt dan.

 

Bekijk hier het gehele overzicht van de voorwaarden voor het gebruik van in3.

Meer informatie over de verwerking van je gegevens vind je in de privacyverklaring van Pay in3.

Creditcard / Cartes Bancaires

Bij HappyBear is het mogelijk om te betalen met creditcard. Je kunt bij ons betalen met Visa, American Express en Mastercard. Via de beveiligde betaalomgeving kunnen de creditcardgegevens ingevoerd worden. Vervolgens kun je direct afrekenen met je creditcard.

 • De betaling verloopt altijd veilig
 • Aankopen via creditcard zijn vaak verzekerd
 • Eenvoudig en snel in gebruik

PayPal

PayPal is een veilige en snelle manier om wereldwijd online betalingen mee uit te voeren. Voor iedereen met een PayPal-rekening is het mogelijk om bij HappyBear met PayPal te betalen

 • PayPal is één van de veiligste online betaalmethodes en kan wereldwijd worden gebruikt.
 • PayPal biedt voor je als consument koopbeschermingen aan.
 • De betaling wordt van je PayPal tegoed afgeboekt of automatisch van je bankrekening afgeschreven.

Bancontact / Mistercash

Alle bestellingen vanuit België kunnen veilig en vertrouwd afgerekend worden met Bancontact / MisterCash. Met Bancontact/ MisterCash kun je afrekenen in de vertrouwde internetbankieren-applicatie van je eigen bank. Bancontact / MisterCash is alleen mogelijk met een Belgische bankrekening en MisterCash kaart.

KBC/CBC

KBC/CBC is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. Via de KBC/CBC-Betaalknop kun je je online aankopen vanuit je eigen vertrouwde online bankomgeving betalen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen.

Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat je als consument extra accounts aan hoeft te maken. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 13 Europese landen. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Zwitserland, Italië, Spanje, België, Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Giropay

Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen.

EPS

De Oostenrijkse e-commercemarkt wordt beheerst door alternatieve betalingsmethoden, waarbij bankoverschrijving de meest gebruikte betaalmethode is. EPS is in Oostenrijk de meest populaire betaalmethode voor overboekingen. Klanten gebruiken graag de betaalmethode, omdat het een initiatief van de Oostenrijkse banken en overheid is.

Przelewy24 

Przelewy24 is de meest gebruikte betaalmethode van Polen. Przelewy24 maakt online betalingen mogelijk voor Poolse consumenten via een groot aantal Poolse banken, internationale creditcards en diverse andere betaalmethodes via bijvoorbeeld SMS.

Let op! Als je betaald via overboeking, dan zal je bestelling pas worden verstuurd nadat wij de betaling hebben ontvangen.